راده
10
11
{\/راده}((?!{راده)[\s\S])*{\/راده}
{راده((?!{\/راده)[\s\S])*{راده
Warning: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 93 in /home/kateban/public_html/macode/macode.php on line 986
جمعه ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۳۲
نمایش ایمیل به مخاطبین
نمایش نظر در سایت
۲) از انتشار نظراتی که فاقد محتوا بوده و صرفا انعکاس واکنشهای احساسی باشد جلوگیری خواهد شد .
۳) لطفا جهت بوجود نیامدن مسائل حقوقی از نوشتن نام مسئولین و شخصیت ها تحت هر شرایطی خودداری نمائید .
۴) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید .
آقای عطایی نقد شما بسیار خوب بود. ای کاش در نظام اسلامی و شیعی که ادعا می شود پیرو امام علی است، دقت بیشتری در هزینه کردن بیت المال شود.فقط یک نکته :
در نقد علمی رعایت ادب بسیار مهم است. شما که مطالعات حوزوی هم داشته اید، ببنینید علمای بزرگ چگونه یکدیگر را نقد می کردند.صرف داشتن اطلاعات دست و پا شکسته ی تراجمی سبب نمی شود ما خودرا علامه ی دهر بدانیم و به خود اجازه دهیم در محافل علمی با زبان تلخ به دیگران حمله کنیم. داشتن لطافت در بیان از ویژگیهای یک مومن است. تشکر
بسيار عالي نقد کرديد. اما «نقدها را بود آيا که عياري گيرند؟» . اساسا بد نيست چند کتاب ديگر اين پژوهشگاه هم نقد و بررسي شود؛ زيرا يکي ديگر از کتاب هاي اين مؤسسه نيز با عنوان «الإيرانيون والأدب العربي» کاستي ها و اشکالات فراوان داشت و در مجلة آيينه پژوهش نقد شد.
و البته بعد از نقد و بررسي، اگر باز هم اين مؤسسه کتاب هايي مانند کتاب حاضر چاپ کرده باشد، مسؤولان يا کميته نظارت بر چاپ يا ارزيابان يا هيئت علمي اين مؤسسه، توبيخ و يا برکنار شوند.
آقای عطائی! به نظر می رسد ضوابط و معیار های تولید اثر فرهنگی در این سرزمین نیازمند بازخوانی و تغییر است. بخش معتنابهی از نقدهای جنابعالی متوجه برخی آثار مکتوب تازه نشر یافته نیز می شود. به عنوان نمونه ترجمه The Quran: an Encyclopedia به ویراستاری اولیور لیمن (ترجمه محمدحسین وقار) می باشد.
دست مریزاد!
مؤسسهای که بنا بر ادعا به ایشان دکتری داده است، ظاهرا وجود خارجی ندارد، دستکم غیر از یک صفحهی فیسبوک صفحهای دیگر به این نام در گوگل وجود ندارد. و اگر دانشآموختگان چنان مؤسسهای از این دست اند، همان بهتر که چنین مؤسسهای اصلاً وجود نداشته باشد!
با احترام،
م.م.